06.12.2019 г.

Политика за поверителност на личните данни на Доместикс ЕООД

Администратор: Доместикс ЕООД
ЕИК131448643
гр. София пл. Македония 1, ет. 15, офис 5
Денислава Рускова - тел. 0888807911 domestics@abv.bg

Доместикс ЕООД гарантира поверителността на Вашите данни и Ви уверява, че те ще се използват в пълно съответствие с настоящата политика за поверителност на личните данни.
Интернет страницата на Доместикс ЕООД може да се ползва свободно и без ограничения.

КАКВА ИНФОРМАЦИЯ СЪБИРАМЕ:
Име, презиме и фамилия
Месторабота и позиция ( не е задължително)
Адрес за издаване на фактури и ЕИК/ ДДС номер, ЕГН за физическо лице за индентификация за фактура
телефон, електронен адрес
С КАКВА ЦЕЛ СЪБИРАМЕ ИНФОРМАЦИЯТА:
Изискваме тази информация, за да Ви регистрираме за участие в обучение/ семинар, за отговор на Ваше запитване, за предоставяне на услуги, свързани с дейността ни по консултиране и обучение.
ОСНОВАНИЕ:Изпълнение на законови задължения и нормативни изисквания и отчитане пред държавни и други компетентни органи, относно финансово счетоводната дейност на дружеството, във връзка с дейност по обслужване на клиенти – договор/ съгласие.
Получатели на данни: Обслужване от счетоводна компания - обработващ лични данни
Ние няма да предоставяме личните Ви данни на трети лица, освен при изискване от закона или от съда.Не предаваме лични данни в трети държави или международни организации.
Не прилагаме автоматизирано вземане на решения, включително профилиране.
Уверяваме Ви, че Доместикс ЕООД полага необходимите грижи за защитата на Вашите лични данни и предотвратяването на неоторизиран достъп до тях.
Промените в тази Политика за поверителност влизат в сила при публикуването им на сайта на Доместикс ЕООД. Ако вие продължите да използвате сайта след публикуване на промяна на тази Политика за поверителност, това ще се счита за приемане на съответната промяната.
Ако смятате, че каквато и да било информация за Вас е невярна или неточна, моля да ни информирате възможно най-скоро на domestics@abv.bg. Дадено от Вас съгласие може да оттеглите по всяко време в писмена форма на domestics@abv.bg. Промените в личните данни или пълното заличаване на регистрацията с лични данни се извършват след получаване на изрична заявка за това, изпратена през формата за контакт или на адрес domestics@abv.bg. Срокът за извършване на заличаването е до две седмици след получаване на искането. Вие носите отговорност за запазване актуалността на данните, които предоставяте в нашия сайт. Ако имате основание да смятате, че са нарушени правата Ви, имате право да подадете жалба до КЗЛД kzld@cpdp.bg, тел. 02/91-53-519, www.cpdp.bg.
Цялата информация, която събираме, е защитена с разумни технически средства и процедури за сигурност.
Настоящата Политика за поверителност е публикувана на 20.05.2018г.

Политика за употреба на бисквитки

Бисквитката ("cookie") е файл, съдържащ ограничен набор от текстова информация, която даден уеб сайт прехвърля от уеб браузъра на твърдия диск на вашето устройство временно, докато трае посещението ви, или за по-дълъг период.
Функцията на бисквитките е да запазят определена информация, свързана с вашите предпочитания и се използват, за да улеснят вашето сърфиране.
При първото си посещение в сайта, получавате информация, че се използват бисквитки.